13 Mayıs 2018 tarihinde Yükseokulumuz öğrencilerine mezuniyet öncesi Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezinde önlük giyme töreni düzenlendi. Önlük giyme etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hatice Rana ERDEM, fizyoterapistlik mesleğinin önemine değindikten sonra Anneler Gününü kutlaması ve Yüksekokulumuz öğrencilerine meslek hayatlarında başarılar dilemesiyle konuşmasını tamamladı.

Yüksekokul Müdür ve Müdür Yardımcıları tarafından Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilere plaket ve çiçek verildi.

Yüksekokulumuz Dönem Birincisi Sinem Nur İplikçi  şeref kütüğüne isim plakasını çaktı.

Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarınca önlükleri giydirilen öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

Arş. Gör. Caner KARARTI' nın öncülüğünde Yüksekokulumuz öğrencileri fizyoeterapist andını okumasıyla etkinlik sona erdi.