24 Şubat 2020 tarihinde Yüksekokulumuzda “Bobath Konsepti ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Fizyoterapist olmak” konulu seminer düzenlendi. Seminere Yüksekokulumuz 2014 mezunlarından Bobath Terapisti Fizyoterapist Binnaz ÖZBEK ALTUNTAŞ konuşmacı olarak katıldı. Seminere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu akademik personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konuşmacı Fzt. Binnaz ÖZBEK ALTUNTAŞ özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde fizyoterapist olmak, Bobath eğitiminin pediatri ve fizyoterapi alanında fizyoterapistlere getirdiği avantajlar ve Bobath konsepti hakkındaki bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Konuşmasının ardından öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Binnaz ÖZBEK ALTUNTAŞ mezun olduğu okulda böyle bir programa katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seminerin sonunda Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Dr.Öğr Üyesi Anıl ÖZÜDOĞRU, katılımlarından dolayı Fzt.Binnaz ÖZBEK ALTUNTAŞ'a teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.