21 Kasım 2019 tarihinde Yüksekokulumuzda “Sahada Spor Fizyoterapistliği” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşiye Halkbank Voleybol A Takım Fizyoterapisti Baran AKAY konuşmacı olarak katıldı. Söyleşiye Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu akademik personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konuşmacı Fzt. Baran AKAY takım fizyoterapistliğinin görevleri, çalışma koşulları, zorlukları, avantajları, dezavantajları, farklı spor branşlarında fizyoterapiste düşen görevler, spor takımlarındaki iş imkanları ve kariyer seçenekleri, multidisipliner çalışma ruhu hakkındaki bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Konuşmasının ardından öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Baran AKAY böyle bir programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.