2021-2022 MEZUNLARIMIZI UĞURLADIK.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin mezuniyet töreni, Türkiye’nin her yerinden binlerce kişinin katılımı ile üniversitemizin stadyumunda gerçekleşti. Törene Kırşehir Valisi Hüdayar Mete BUHARA, Milletvekilleri Mustafa KENDİRLİ ve Metin İLHAN, Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA, üniversitemiz ve ilimizin protokolü, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Figen TUNCAY, akademik-idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende üniversite genel başarı sıralamasında 3. Sırada yer alan öğrencimiz Ece KUMLU ödülünü üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA’ nın ellerinden aldı.  Ayrıca bölümümüzde ilk 3 sırayı alan öğrencilerimize ödülleri yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Figen TUNCAY tarafından takdim edildi.