2021-2022 yaz dönemi Yaz Stajı yapacak öğrencilerimizin dikkatine.

1. Yüksekokulumuzda 2021-2022 yaz döneminde staj yapacak öğrencilerimizin kariyer kapsından başvurularını 31 mart tarihine kadar
    tamamlamaları gerekmektedir.
2. Yüksekokulumuz için başvuru yaparken öğrencilerimizin Kırşehir > Merkez > Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ‘nı seçmeleri gerekmektedir.
3. Yüksekokulumuza staj başvurusu için diğer üniversitelerden de başvuru olabileceğinden tercih sıranızda Kırşehir      > Merkez > Yükseköğretim        Kurulu Başkanlığı’nı 1. Sıraya yerleştirmeniz önem arz etmektedir.
4. Yüksekokulumuzda yaz stajı yapan öğrencilere staj ücreti ödemesi yapılacaktır.
5. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, küçük ölçekteki tıp merkezleri ve fizyoterapi klinikleri yaz stajı başvurusunda kabul edilmeyecektir.