T.C.
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU
 

 

Yüksekokulumuzda Staj Yapmak İsteyen Diğer Yükseköğretim Kurumlarında Öğrenim Gören Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans Öğrencilerine Yönelik Duyuru

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu bünyesinde 2022 yaz döneminde staj yapmak isteyen fizyoterapi ve rehabilitasyon lisans bölümü öğrencileri için https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/  adresi üzerinden başvuru yapılabilmekte olup son başvuru tarihi 31 Mart 2022’dir. (Başvurusunu tamamlamış olanlar 31 Mart 2022 tarihine kadar değişiklik yapabilmektedir.)

Yüksekokulumuz için başvuru yapmak isteyen öğrencilerin tercih listelerinde Kırşehir > Merkez > Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı‘nı tercih etmeleri gerekmektedir.

Yüksekokulumuz bünyesinde Ortopedik Rehabilitasyon Ünitesi, Nörolojik Rehabilitasyon Ünitesi, Omurga Sağlığı Ünitesi, El Rehabilitasyonu Ünitesi, Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi ve Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Ünitesi olmak üzere toplam 6 tedavi ünitemiz bulunmaktadır. Staj yapılacak ünite ve staj tarihi yüksekokulumuz tarafından belirlenecektir.

Yaz stajını tamamlayan öğrencilere staj ücreti ödemesi yapılabilecektir.

Fizyoterapi ön lisans programı öğrencilerinin staj başvurusu kabul edilmemektedir.

Bilgi için

Web: https://ftryo.ahievran.edu.tr/

Yüksekokul Müdür Yardımcısı

Dr. Öğr Üyesi İsmail Ceylan: 0 386 280 53 83