DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARININ AÇTIĞI YAZ OKULUNDAN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Diğer Yükseköğretim kurumlarının açtığı yaz okulundan ders almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linkte yer alan yönergeyi dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Yönerge kapsamındaki şartları taşıyan ve diğer Yükseköğretim kurumlarından yaz okulunda ders alacak öğrencilerimizin aşağıdaki linkte yer alan dilekçe ile birlikte alınacak dersin içeriğinin (Diğer Yükseköğretim Kurumundan alınacak dersin içeriği) Danışman Öğretim Üyeleri tarafından onaylanması gerekmektedir. Danışmanlar tarafından onaylanan dilekçelerin Yüksekokul Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yönergedeki şartları taşımaması halinde ve Yüksekokulumuza başvurusu bulunmadığı takdirde yaz okulundan ders alan öğrencilerin notları geçersiz sayılacaktır.

Yaz Okulu Yönergesi

Yaz Okulundan Ders Alınabilecek Üniversiteler

FR-009 Diğer Yükseköğretim Kurumlarının Yaz okulu Programlarından Ders Alma Başvuru Formu