Değerli FTR Yüksekokul Öğrencilerimiz,

10 Mayıs 2023 saat 20.30’da gerçekleştirilecek olan ‘Spor Fizyoterapistleri ile Sporcu Sağlığı’ isimli sempozyumumuza hepiniz davetlisiniz.

Sadece siz öğrencilerimizin katılabileceği çevrimiçi gerçekleştirilecek olan bu sempozyuma bölümümüzden mezun çok değerli iki ayrı uzman spor fizyoterapisti ve kendilerinin beraber çalıştığı çok başarılı iki ayrı milli sporcu sorularınızı cevaplamak için katılım sağlayacaklardır.

Konuklarımıza yaralanmalardan iş imkanlarına kadar spor fizyoterapistliği ve spor hayatı ile ilgili aklınıza gelen her şeyi sorarak bu alanındaki merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

Katılım sağlamak için lütfen sınıf temsilcilerinize isminizi yazdırınız.

Duyuru afişindeki QR kodu veya bu linki https://meet.ahievran.edu.tr/b/abd-u9l-sqk-fs2 kullanarak sempozyuma erişim sağlayabilirsiniz.

Sınıf temsilcilerine isim yazdırarak katılım sağlayan her öğrenciye katılım belgesi verilecektir.

Saygılarımla,

Dr Öğr Üyesi Abdulhamit Tayfur