Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokul olarak 2020-Eylül ayında dış paydaşlarımız ile Covid-19 pandemi sürecinin sağlık alanındaki eğitim programlarına etkisinin değerlendirilmesi, olumsuz etkilerin en aza indirilmesi ve uygulama gerektiren dersler kapsamında, öğrencilerin uygulama alanlarına gönderilmesi konularını görüştüğümüz bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantı Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenmiş olup, Yüksekokulumuzu Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Anıl ÖZÜDOĞRU temsil etmiştir.

Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına azami dikkatle ve uyumla gerçekleşen toplantıya Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve ilimizde bulunan sağlık alanında öğrenci yetiştiren liselerden yetkililer katılmıştır.

Olusturulma Tarihi:2020-09-15 08:12:41
Guncelleme Tarihi: 2020-09-15 08:14:07