Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda kurumsal gelişimi güçlendirmek ve süreç yönetimini daha etkin hale getirmek amacıyla 2026 yılı planlamalarına yönelik kapsamlı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya rektörümüz Prof.Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, rektör yardımcılarımız Prof.Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Ali Güneş, yüksekokul yönetimi, birim kalite komisyonu ve birim ArGe sorumlusu katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda yüksekokulun 2026 yılı süreç performansına ilişkin planlanan faaliyetler ele alındı.
Değerlendirme toplantısında ayrıca bir önceki yılın performans sonuçları incelenerek eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı süreçleri kapsamındaki çalışmalar bütüncül bir bakış açısıyla gözden geçirildi. Böylece yüksekokulun akademik ve kurumsal hedeflerine yönelik yürütülen faaliyetlerin mevcut durumu değerlendirildi.
Yüksekokul yönetimi ile üst yönetimin bir araya geldiği bu toplantılar sayesinde süreç performanslarının yakından izlenmesi, olası risklerin önceden değerlendirilmesi ve stratejik hedeflere yönelik faaliyetlerin daha etkin şekilde planlanması hedeflendi. Böylece Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda katılımcı yönetim anlayışı, akademik liderlik ve sürekli iyileştirme kültürünün daha da güçlendirilmesine katkı sağlandı.